2011. július 8., péntek

A kecskék jobbak, mint a nők?


Robert Wisikoti, egy 26 éves fiatalember számára a kecskék bizonyultak jobbnak az "ágyban" a női nemmel szemben. A férfi Malawi központi kerületében gyakorolta a "kecske-házasság" örömeit, tettéért a bíróság 2 év börtönre ítélte.



Robertet a mponelai bíróság 2 év kényszermunkára ítélte, a férfi a tárgyaláson nem tagadta bűnösségét. Elijah Chawigna, a kecske tulajdonosa fedezte fel a jelenetet, először csak a furcsa zajra lett figyelmes, aztán rohant oda a rezgő bokorhoz, ahová az állat volt kikötözve, és akkor pillantotta meg a fiatal férfit, aki a kecske hátsó lábába kapaszkodva "boldog" pillanatokat szerzett önmagának.

Chawigna az eset után azonnal feljelentette a férfit, akit a bíró 24 hónap kényszermunkára ítélte, ezt a büntetést sokan enyhének ítélték meg, ugyanis Malawiban ezért az állatias cselekedetért akár 14 év börtön is járhatna. A bíróság enyhító körülménynek tekintette, hogy a férfi nem tagadta bűnösségét, sőt a tárgyaláson azt is hangsúlyozta, hogy számára a kecskék nagyobb örömet szereznek, mint a nők.

Egyébként a zoofíliát szigorúan büntetik Hollandiában, Kanadában, és az USA több államában is, Angliában pedig csak akkor, ha behatolás is történik. Németországban, Belgiumban és Oroszországban engedélyeznek bizonyos szexuális "kapcsolatot" állatokkal, de tiltják az állatpornográfia terjesztését.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése